• image

    Bel ons direct!
    +31 702600013

  • image

    Openingstijden
    24/7

Over HaaglandenGlas

[vc_row][vc_column]

Dit is HaaglandenGlas

Ervaring en vakmanschap

Ons jonge en dynamische bedrijf is gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in de glashandel. Haaglanden Glas levert aan particulieren, organisaties, schilders- en aannemingsbedrijven in de gehele regio Haaglanden. Wij staan bekend om onze goede service en korte levertijden. Haaglanden Glas onderscheidt zich door hoge kwaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid.   Voor onder meer reparatie, herstel, nieuwbouw, glas in lood, renovatie; Haaglanden Glas biedt de glasservice die u zoekt. Bekijk het glasassortiment en vraag vrijblijvend een prijsopgave en persoonlijk advies aan. Met 20 jaar werkervaring, onder aan de spreekwoordelijke ladder begonnen, en met een stopmes in de hand opgeklommen, is Haaglanden Glas nu een gevestigde naam in Den Haag en omgeving. Mede dankzij de specialisatie in het vervangen van enkel glas door HR++ isolatieglas. Ervaring en vakmanschap gaan hand in hand. U kunt 24-uur per dag bij ons terecht, ook met vervelende schades.

24-uurs-noodservice

Bel ons nu!

Ruit kapot of ruit eruit? Vervelend, maar geen zorgen: bel Haaglanden Glas! Wij staan dag en nacht voor u klaar en komen direct bij u langs om het glas te vervangen. Haaglanden Glas heeft diverse soorten glas op voorraad om uw schade zo snel mogelijk te herstellen. Is herstel niet direct mogelijk? Wij zorgen voor een veilige noodvoorziening en komen de nieuwe ruit daarna binnen een paar dagen bij u plaatsen. Haaglanden Glas wordt door alle verzekeraars geaccepteerd; u kunt uw factuur zonder problemen bij uw verzekeraar indienen.

houtrot?

Houtrot?

Haaglanden Glas biedt als extra service houtrotherstel. Wij zijn opgeleid door Repair Care  om uw houtrot duurzaam te herstellen, waarbij u de kosten van een nieuw kozijn uitspaart. Bel Haaglanden Glas en laat ons vrijblijvend een scherpe offerte opmaken. Indien wij bij het plaatsen van uw ruit(en) houtrot tegenkomen, zullen we u hierover informeren. Wij kunnen ter plaatse een prijsopgave doen en het hout vakkundig herstellen. Dit bespaart u de hoge kosten van een volledig nieuw kozijn. Heeft u houtrot in uw kozijn en wilt u graag van enkel naar dubbel glas? Geen probleem. Neem direct contact met ons op via info@haaglandenglas.nl of 070-2600013

Bel direct 0702600013

Bij nood bel Haaglanden Glas direct 0702600013, wij zorgen voor een spoedig herstel.

Haaglanden Glas is tevens erkend als en opgeleid tot slotenmaker. Gooit u de voordeur achter u dicht en kunt u niet meer naar binnen? Geen nood: Haaglanden Glas maakt de deur voor u open.
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Vakmanschap voor een betaalbare prijs

Regio Haaglanden

HaaglandenGlas is werkzaam bij zowel particulieren als bedrijven in Den Haag en omgeving. Dit omvat Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar en ...

Heeft u glasschade?

26-03-2020 Wegens storing tijdelijk bereikbaar via  0625114389

Extra service houtrotherstel

Wij zijn opgeleid door Repair Care om uw houtrot duurzaam te herstellen, waardoor u de kosten van een nieuw kozijn uitspaart.
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Vraag meteen een offerte aan voor glaswerk op maat. Of maak een afspraak voor een professionele opmeting.

[/vc_column][/vc_row]